Elazığ`da genel asayiş uygulaması yapıldı

Ülke genelinde yapılan asayiş uygulamasına eş zamanlı olarak Elazığ ve İlçelerindeki emniyet birimleri de katıldı.

Elazığ`da genel asayiş uygulaması yapıldı

Advert

Ülke genelinde yapılan asayiş uygulamasına eş zamanlı olarak Elazığ ve İlçelerindeki emniyet birimleride katıldı.

Konu ile igili açıklama yapan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü 21.12.2017 tarihinde saat 14:00-21:00 arasında denetimler yapıldığını belirtti. Açıklamanın devamında;

“Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, kumar gibi kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan Güvenli Eğitim Uygulaması (3) kapsamında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz merkez ve ilçelerinde 21.12.2017 tarihinde 14:00-21:00 saatleri arasında uygulama yapılmıştır.
Uygulama dâhilinde; 112 umuma açık yerlerde (kıraathane, internet kafe, nargile ve elektronik oyun salonları, kafe, çay evleri) yapılan Asayiş uygulaması görevi icrasında toplam 1876 şahıs sorgulanmış ve Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme (FETÖ) suçundan aranması olan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. 
İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise; 8 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 2 iş yerine sigortasız işçi çalıştırmaktan, 6 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten ve 13 şahsa da kapalı alanda sigara içmekten idari işlem yapılmıştır.”

Denildi.

Advert

Paylaş: