Biz Anadolu`yuz Projesi Kapsamında Kovancılar`dan Öğrenciler Uğurlandı

İçişleri Bakanlığımız tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında

Biz Anadolu`yuz Projesi Kapsamında Kovancılar`dan Öğrenciler Uğurlandı

Advert

 

İçişleri Bakanlığımız tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında İlçemizdeki İlk ve Orta Okullardan 15 yaş altı öğrencilerimiz  Manisa’ya gitmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Elazığ’a Kaymakam, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli, öğretmen ve öğrenci velileri tarafından  uğurlandı.    
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin katılımcı öğrencinin Türkiye’nin farklı şehirlerini ziyaret etmesini amaçlayan ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında öğrencilerimiz Elazığ’dan Manisa’ya uğurlanacak. İller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği proje kapsamında Manisa’ya gidecek olan öğrencilerimizin çok heyecanlı oldukları görüldü.
    Bu öğrencilerimiz özellikle daha önce şehir dışına çıkmamış ve ilk defa uçağa bineceklerdir. Öğrencilerimizin ayrı bir mutluluk yaşaması için ’Biz Anadoluyuz projesi’ tasarlanmıştır. Öğrencilerimiz Manisa’da, Manisa Valiliği tarafından karşılanıp kardeş öğrencileri ile tanıştırılıp 2 gece onların evlerinde kalacak ve güzel yerler gezdirilecektir.

Advert

Paylaş: