“HÜDA PAR olarak sorunların çözümü için yola çıktık”

ELAZIĞ - Esnaf ziyareti yapan HÜDA PAR Elazığ Milletvekili Adayı Avukat Mahmut Şahin, var olan sorunların çözümü için yola çıktıklarını söyledi.

“HÜDA PAR olarak sorunların çözümü için yola çıktık”

Advert

HÜDA PAR Elâzığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Keban ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip, sorunlarını en üst perdeden dile getireceklerini belirten milletvekili adayları, seslerinin daha gür çıkması için destek talebinde bulundular.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Elâzığ Milletvekili Adayı Avukat Mahmut Şahin, “Keban ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız halinden memnun değil. İşsizlikten, yolsuzluktan ve ülkedeki adaletsizliklerden ciddi manada rahatsız durumdalar. Bizler HÜDA PAR olarak, milletvekili adayları olarak partimizi tanıttık. Bu sorunların hepsinin farkında olduğumuzu ve bundan dolayı bu yola çıktığımızı belirterek bu sorunların çözümü için esnafımızdan destek talebinde bulunduk.” dedi. (Emrullah Yıldız-İLKHA)

 




 

Advert

Paylaş: