“HÜDA PAR için eser yapmak bizim için şereftir”

GAZİANTEP - HÜDA PAR’ın 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim marşını hazırlayan sanatçılar, “HÜDA PAR gibi bir partiye eser yapmak bizim için gerçekten şereftir, onurdur, gururdur.” dediler.

“HÜDA PAR için eser yapmak bizim için şereftir”

Advert

 

24 Haziran seçimlerine 79 ilde parti olarak, Diyarbakır ve Batman'da bağımsız adayları destekleyerek katılacak olan HÜDA PAR’ın seçim marşı belirlendi. Özlem Ajans sanatçılarından Çetin ve Metin Kiraz kardeşlerin seslendirdiği “Doğrusu HÜDA PAR” temalı seçim marşı, kamuoyu ile paylaşıldığı andan itibaren büyük ilgiyle dinlenildi.
HÜDA PAR’ın 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim marşını hazırlayan sanatçılar Çetin ve Metin Kiraz kardeşler, bir ay gibi sürede hazırladıkları eserin kısa bir sürede büyük bir beğeni toplamasını kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.
Kurulduğu günden bu yana Türkiye siyasetinde önemli bir yer edinen HÜDA PAR gibi bir partiye eser yapmanın kendileri için bir şeref, onur ve gurur olduğunu belirten Kiraz kardeşler, seçimlerde HÜDA PAR’a başarılar dilediler.
HÜDA PAR’ın seçim marşını bir ay gibi bir sürede hazırladıklarını belirten Çetin Kiraz, eseri hazırlarken partinin ilkelerini dikkate alarak hazırladıklarını belirtti.
Kiraz, “24 Haziran’da bir seçim var. Malumunuz her parti kendisi için bir seçim eseri yapar. Bizlerde HÜDA PAR için bir eser hazırladık. Yaklaşık bir ayın sonunda hazır olan bir çalışmamız oldu. Eserimize başlamadan önce bu eserin sözlerini yazan Şair Recep Sevinç kardeşimizden de Allah (Celle Celaluhu) razı olsun. Şiirleri ile bizi desteklediler. Şiirin bir kısmı bu kardeşimize ait ve bir kısmı da HÜDA PAR’ın yönetiminden olan bir ağabeyimize ait. Şiir bize oradan geldi. Besteyi de seçimlerde biraz daha böyle marş tarzı eserlere ağırlık verildiği için halkı biraz daha böyle cezbe getirecek bir beste hazırladık. Biz Özlem Ajansa bağlı sanatçılarız. Eserimizi Gaziantep’te May Yapım’da hazırladık. Beste konusunda sağ olsun ortak bir beste yaptık. Güzel bir çalışma oldu diye düşünüyorum.”dedi.
Kiraz, HÜDA PAR'ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök ve bazı iller içinde eserler hazırladıklarının bilgisini verdi.
Kurulduğu günden bu yana Türkiye siyasetinde önemli bir yer edinen HÜDA PAR gibi bir partiye eser yapmanın çok farklı ve güzel bir duygu olduğunu ifade eden Metin Kiraz da, şunları söyledi:
“Zaten müzik hayatında kardeşimle birlikte çalışıyoruz. Biz Özlem Ajansa bağlı sanatçılar olduğumuz için çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Tabi daha önce albüm, demo çalışmalarımız oldu. Ama bir parti için eser çalışmamız olmadı. HÜDA PAR gibi bir partiye bir eser yaptık. Bunun heyecanı daha bir farklıdır. İnşallah hayırlı olur, Allah-u Teala hayırlara vesile kılsın. HÜDA PAR’a başarılar diliyoruz. Yine bu eserde emeği geçen Recep Sevinç, Mehmet Ali Yıldırım’a da teşekkür ediyorum.” (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 



 

Advert

Paylaş: