Yusufî mahkumun babası geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti

VAN - ​İslamî hizmetlerinden dolayı 18 yıldır cezaevinde bulunan Cömert Yorgun'un babası bu sabah iş çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu vefat etti.

Yusufî mahkumun babası geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti

Advert

İslamî hizmetlerinden dolayı yaklaşık 18 yılıdır cezaevinde bulunan Yusufi mahkum Cömert Yorgun'un babası Mirza Yorgun, bu sabah iş çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu vefat etti.

Kaza, Van-Erciş Karayolu İpekyolu üzerinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, bir alışveriş merkezinde geçe bekçisi olan Mirza Yorgun'a, mesaisi bittikten sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken henüz plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir araç çarptı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi ve ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Yorgun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

"Ölüm raporu henüz çıkmadı umarım en kısa sürede halledilir"

Diyarbakır D Tipi Cezaevinde hükümlü olarak bulunan Mirza Yorgun'nun oğlu Cömert Yorgun'un babasının taziyesine getirilmesi için girişimlerde bulunulduğunu belirten HÜDA PAR Van İl Başkanı Avukat Rasim Saygın, ölüm raporunun henüz çıkmadığını, ölüm raporunun çıkmasına müteakip raporun Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilerek hükümlü Cömert Yorgun'un babasının taziyesine getirilmesi için girişimlerde bulunulacağını ifade etti.

Saygın, "Malumunuz bugün haftanın son günü ve hâlen ölüm raporunu alınabilmiş değil. Raporun, öğleden sonraya kalacak olması ve özelikle bu günün de haftanın son günü olması hükümlü Cömert Yorgun'un, vaktinde babasının taziyesine getirillmesi için bir dezavantajdır. Umarım en kısa sürede bu işlemler halledilir." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

 




 

Advert

Paylaş: