Kovancılar Palu Bölge Hastanesi Müjdesi

Kovancılar-Palu arasında yapılacak olan bölge hastanesinin müjdesini Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ile Palu Akparti İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım verdi.

Kovancılar Palu Bölge Hastanesi Müjdesi

Advert

Palu-Kovancılar arasında yapılacak olan bölge hastanesinin müjdesini Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Palu Ak parti İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım verdi.

Sosyal medyada müjdeyi veren Kovancılar Belediye şunları ifade etti;

"Sağlık bakanımız Sayın Ahmet Demircan ‘ı makamında  Milletvekilimiz Sayın Tahir Özturk ve Sivrice Belediye Başkanımız Sayın Ebubekir Irmak ile ziyarette bulunduk Kovancılar-Palu 150 yataklı bölge hastanesi 2018 bütçe programına alındı 27.03.2018 tarihinde proje ihalesi yapılacak Pınartepe Köyümüzde 93.500 metrekare arsada 30.000 metrekare oturum alanı olacak. Bölge hastanesin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımıza , Başbakanımıza,Sağlık Bakanımıza,İlimiz Milletvekillerine İl Başkanımıza, Sayın Valimize, Kovancılar ve Palu  kaymakamlarımıza Kovancılar ve Palu AK Parti ilçe başkanlarımıza Palu Belediye başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bölgemize hayırlı olsun." dedi.

Palu Akparti ilçe başkanı Abdulkadir Şaştım ise sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

"Aldığımız son bilgiye göre Palu-Kovancılar 150 yataklı devlet hastanesi 2018 yılı yatırım programına alındı.Proje ihalesi 27.03.2018 tarihinde yapılacak, bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza,Sağlık Bakanımıza,Milletvekillerimize,İl Başkanımıza Palu-Kovancılar Belediye Başkanlarına Kovancılar Ak Parti ilçe başkanına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Advert

Paylaş: