Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları sürüyor

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na başvurular devam ediyor. kovancılar başvuru noktaları Yeni ihya der TELEFON 05435057542 ve karamazı emlak

Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları sürüyor

Advert

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlen Kutlu Doğum Siyer Sınavı bu yıl 29 Ocak 2017 tarihinde yapılacak. Sınav başvuruların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten platform yetkilileri, son başvuru süresinin 14 Ocak 2017 olduğunu söylediler.

Bu yıl "Onu Oku, Onu Yaşa" sloganıyla düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, her yıl siyer sınavını farklı kampanyalarla düzenlediklerini belirterek, asıl gayelerinin Hz. Muhammed'in (sav) hayatını okutma, anlama ve yaşatma olduğunu söyledi.

Aydın, 28 umre ödülü ve bin bir çeşit hediyelerin verileceği Kutlu Doğum Siyer Sınavı başvurularının 28 Kasım 2016 tarihinden itibaren başladığını ve 14 Ocak 2017 tarihine kadar da devam edeceğini hatırlattı.

"O'nu Oku, O'nu Yaşa sloganıyla yola çıktık"

Peygamber Sevdalıları olarak amaçlarının topluma Peygamber Efendimizin (sav) hayatını okutmak olduğunu vurgulayan Aydın, "Bu sene O'nu Oku, O'nu Yaşa sloganıyla yola çıktık. Bu amaçla inşallah gençlerimiz, yetişkin kardeşlerimiz, ağabeylerimiz ve bacılarımız bu kitapları okuyarak biraz daha Peygamber Efendimizin (sav) hayatını öğrenecekler ve kendi hayatlarına da uygulamaya çalışacaklarına inanıyoruz. Halkımız arasında kitap okuma alışkanlığı çok azalmış. Bir gayemizde kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve insanların kitap okumasına vesile olmaktır. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyoruz. Türkiye geneli yüz binlerce kişi bu kitapları alıp okuyor." dedi

Advert

Paylaş: