Haydi kovancılar spor zafer bizimdir inşaallah

Haydi kovancılar spor zafer bizimdir inşaallah

Advert

EN BÜYÜK KOZU TARAFTARI

Final karşılaşmasında güçlü rakibi ile kozlarını paylaşacak olan Kovancılarspor’da da bu önemli müsabakanın heyecanı yaşanıyor. Sezon başından itibaren ilçe dışındaki maçlara önemli bir taraftar desteğini arkasına alarak giden Kovancılar’ın bu müsabakada da en büyük kozunun taraftarı olacağı tahmin ediliyor. Pazar günü maç öncesinde Kovancılar’dan konvoylarla önemli bir taraftar desteğinin sağlanacağı öğrenildi.

SÜRSÜRÜ VE KARAKOÇAN’I ELEMİŞTİ

1. Amatör Lig B gurubundan normal sezonu  tamamlayıp play-off’a yükselen Kovancılar, çeyrek final ve yarı final müsabakalarında rakiplerini geçmeyi başardı. Çeyrek finalde güçlü rakibi Sürsürüspor’u rahat geçen ekip, yarı final karşılaşmasında Karakoçanspor ile eşleşmişti. İlk iki maçın beraberlikle tamamlanmasının ardından Palu’daki 3. maça rakibini deviren Kovancılar, finalde Hankendi Belediyespor ile eşleşmişti. Bir ilçe takımı olarak Bölgesel Amatör Lig’i hak ettiklerini dile getiren Başkan Halis Üzer, zorlu 90 dakika öncesinde iddialı açıklamalarda bulunuş ve tek hedeflerinin Hankendi’yi geçerek hedeflerine ulaşmak olduğunu kaydetmişti.

KOVANCILAR KAMPA GİRDİ

Öte yandan Kovancılarspor final karşılaşması için Elazığ’da kampa girdi. Dün öğle saatlerinde Kovancılar’dan yola çıkan kafile, ilimizdeki bir otele yerleşti. Burada dün bir çalışma gerçekleştiren ekip, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak. Ayrıca bu önemli maç öncesinde Kovancılarspor’da cezalı futbolcu bulunmuyor ancak ekip yurtdışına giden Enes’ten mahrum kalacak olmasının yanı sıra, Palu’da oynanan Karakoçanspor mücadelesi öncesinde kalp rahatsızlığı geçiren Kaleci Fırat’ın da durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Kovancılarspor’un Hankendi karşısına çıkacağı muhtemel kadro şu şekilde olacak;

KOVANCILARSPOR MUHTEMEL 11;

Fırat (Furkan), Sercan, Tarık (Fethi Ahmet), Arda, Serhat, Emrah, Mehmet Yıldırım, Muhammed, Ahmet Kantarcıoğlu, Ömer Faruk Gül, Mürsel

FUTBOLSEVERLER CANLI İZLEYEBİLECEK

Öte yandan sezonun en önemli karşılaşması Kanal Fırat ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Pazar saat 16:00’da Yol Spor Tesisleri Sentetik Çim Saha’da oynanacak olan final müsabakasını il dışından ya da yurt dışından takip etmek izleyen futbolseverler, canlı yayınla destekleri takımın mücadelesini seyredebilecek.

Advert

Paylaş: