Kovancılar İHH Her Kursa Bir Yetim Kampanyası Başlattı

Kovancılar İHH İnsani Yardım Derneği “Her Kur`an Kursunun Bir Yetimi Var” sloganı ile yardım kampanyası başlattı.

Kovancılar İHH Her Kursa Bir Yetim Kampanyası Başlattı

Advert

Tüm dünyada fakir ve muhtaçlara yardım elini uzatan İHH Yardım Derneği, Kovancılar`da ki şubesi yetimler için yardım kampanyası başlattı.  

 “Her Kur`an Kursunun Bir Yetimi Var” sloganıyla bir kampanya başlattıklarını dile getiren  Dernek Üyelerinden Abdulkadir Çiçek şunları dile getirdi;

“Bildiğiniz gibi İHH bir yardım kuruluşu. Şu ana kadar bir milyon yetime ulaşan bir kuruluş. Aylık olarak dünya genelinde mazlum İslam coğrafyalarında toplamda 90 bin yetime yardım eli uzatıyoruz. Elhamdulillah bizler Kovancılar`da da Yetim aile projemiz ile büyük mesafeler kaydettik. Bazı hayırsever Kovancılarlı kardeşlerimiz var ki, 10 yetimi bir kişi üstlenmiş durumda. Bizler  “Her Kur`an Kursunun Bir Yetimi Var” sloganlı bir proje başlattık. Kovancılar`ın Heybet Camii, Mimar Sinan Cami ve Yeni Camide Kur`an okuyan öğrencilerle bir araya geldik. Projemize canı gönülden ve severek destek oldular. İnşaallah bu projemize okulların açılması ile "Her Sınıfın bir Yetimi Var" Sloganı ile devam ettireceğiz.  Amacımız yarınlarımıza bu hassasiyeti kazandırabilmektir.” Dedi.

Advert

Paylaş: