Ali Bulaç tahliye edildi

HABER MERKEZİ - Zaman gazetesi eski yazarları hakkındaki davada, Ali Bulaç ve Mehmet Özdemir'in tahliyesine karar verildi.

Ali Bulaç tahliye edildi

Advert

 

FETÖ yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yazarları Mümtazer Türköne ve Ali Bulaç'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 11 sanığın yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Duruşmaya, tutuklu sanıklar Ali Bulaç, İbrahim Karayeğen, Mümtazer Türköne, Mehmet Özdemir, Ahmet Turan Alkan, Mustafa Ünal ile tutuksuz sanıklar Şahin Alpay, Nuriye Ural, İhsan Duran Dağı, Lalezer Sarıibrahimoğlu ve Orhan Kemal Cengiz ile avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti ara kararında, tutuklu sanıklar İbrahim Karayeğen, Mümtazer Türköne, Ahmet Turan Alkan ve Mustafa Ünal'ın bu hallerinin devamına karar verdi.

Tutuklu sanıklar Ali Bulaç ile Mehmet Özdemir hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün ikametlerine en yakın karakola imza atması şeklinde adli kontrol tedbiri konularak tahliye talepleri oy çokluğu ile kabul edildi. (İLKHA) 

 




 

Advert

Paylaş: