Aynı kavşakta sık gerçekleşen kazalar dikkat çekiyor

ELAZIĞ - ​Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Yarımca beldesinde sık sık kazaların yaşandığı kavşakta bir kaza daha meydana geldi.

Aynı kavşakta sık gerçekleşen kazalar dikkat çekiyor

Advert

 

Kovancılar'a bağlı Yarımca beldesinde aynı kavşakta yaşanan kazalar dikkat çekiyor.

Kaza dün Yarımca beldesinde dün gece saat 21:30'da sıralarında Eti Krom Tesislerinin karşısında bulunan kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kovancılar istikametinden Elazığ istikametine giden 06 JOR 58 Plakalı TIR kavşaktan döneceği esnadan yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya daldı.

TIR'ın biraz ilerdeki petrol ofisinden önce tarlaya girmesi ise olası bir faciayı önledi. Ölü ve yaralının olmadığı kazada araçta maddi hasar meydana geldi. Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Aynı bölgede bulunan bir petrol ofisinin işletmecisi Nedim Kaya, aynı kavşakta sık kazaların meydana geldiğini söyledi.

Daha önce de olası bir faciayı atlattıklarını belirten Kaya, "Hayati tehlikemiz söz konusu. Burada geçenlerde, silobas dorse takılı araç petrol ofisimizin içine kadar daldı.  Bu kazayı bütün Türkiye izledi. Ama yetkililer bu kavşakla ilgili gerekli önlemleri halen almış değil.  Ufak bir yağış olduğunda bu kavşağı dönen şoförler araçlarının kontrolünü kaybediyorlar. Bu da ciddi kazalara neden oluyor.” dedi. (Murat Polat- İLKHA)

 



 

Advert

Paylaş: