Şarj aletlerinin içerisinden uyuşturucu çıktı

GAZİANTEP - Gaziantep’te "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda telefon şarj aletlerinin içerisinde uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 161 şüpheliden 114'ü tutuklandı.

Şarj aletlerinin içerisinden uyuşturucu çıktı

Advert

Gaziantep’te "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 134 kilo 434 gram eroin, 15 kilo gram metamfetamin, 9 kilo 122 gram esrar, 29 Bin 579 adet uyuşturucu hap, 344 gram bonzai, 53 gram kenevir tohumu ve 30 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili olduğu belirtilen ve gözaltına alınan 161 şüpheliden 114'ü tutuklandı.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik geçtiğimiz ay düzenlenen operasyonlarda toplam 161 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonlarda, ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, uyuşturucu madde ile ilgili olduğu belirtilen ve gözaltına alınan 161 şüpheliden 114'ünün tutuklanarak cezaevine konulduğu aktarıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  

 



 

Advert

Paylaş: