Kovancılar HÜDA PAR Devlet Hastanesinde Doktor Problemi İçin Girişimde Bulundu

HÜDA PAR Kovancılar İlçe Başkanı ve beraberindeki heyet İlçedeki Devlet Hastanesinde doktor problemi için girişimde bulundu.

Kovancılar HÜDA PAR Devlet Hastanesinde Doktor Problemi İçin Girişimde Bulundu

Advert

HÜDA PAR Kovancılar İlçe Başkanı İsrafil Karamazı ve beraberindeki heyet İlçedeki Devlet Hastanesinde çoktandır doktor eksikliği nedeniyle meydana gelen problemleri Kovancılar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İzzettin Günay ile görüştü.
Kovancılar Devlet Hastanesinde çoktandır Doktor problemi yaşandığını ve vatandaşların bu problemleri kendilerini ilettiğini dile getiren HÜDA PAR Kovancılar ilçe Başkanı İsrafil Karamazı şunları dile getirdi;
"İlçemizde yaptığımız ziyaretlerde sürekli olarak Halkımızın sağlıkta yaşanan aksaklıkları ve doktor eksikliğini dile getirdiğini gördük. Bunun üzerine bizler Kovancılar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İzzettin Günay`dan randevu talebinde bulunduk.  Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla kendilerini ziyaret ettik. Kendilerininde bu konuda ciddi bir çaba içinde bulunduğunu gördük. İl Sağlık  Müdürlüğüne ve merkeze sürekli olarak dilekçelerle başvurduğunu fakat atamanın bir türlü yapılmadığını bizlere anlattı. Buraya gelen uzman doktorun gittikten sonra yerine atama yapılmadığını söylediler. Bizlerde bu konuda yaşanan mağduriyetlerinden bahsettik." dedi.

 

Advert

Paylaş: