Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti

HABER MERKEZİ - Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Yalova Devlet Hastanesinde ameliyat olan Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti

Advert

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Yalova Devlet Hastanesinde ameliyat olan, Yazar ve Fikir Adamı Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümünün gerçekleştiği, ailesinin isteği üzerine yaşam destek ünitesine bağlı olarak mevcut durumunun korunduğu öğrenildi.

Kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak bilinen Salih İzzet Erdiş'in ameliyat olduğu Yalova Devlet Hastanesinde beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından, ailesi ve yakınlarının isteği üzerine İstanbul'a sevk edildiği belirtildi.

Mirzabeyoğlu, rahatsızlandığı 4 Mayıs'ta Yalova Devlet Hastanesine kaldırılmış yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınarak uyutulmuştu.

Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu, 28 Şubat döneminde İBDA-C davasından yargılanmış, düzmece olduğu belirtilen deliller sonucu müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Mirzabeyoğlu, 16 yıl cezaevinde kaldıktan sonra hukuka uygun, kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden yeniden yargılanıp beraat etmişti. (İLKHA) 

 



 

Advert

Paylaş: