GÜNCEL

“Şeyh Said İslam ümmetinin rehberidir”
“Şeyh Said İslam ümmetinin rehberidir”

BATMAN - Şeyh Said ve dava arkadaşlarının şehit edilişlerinin yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Molla Beşir Varol, Şeyh Said’in, İslami mücadele tarihinin çok büyük şahsiyetlerinden biri olduğunu söyledi.

Araç sahiplerinden
Araç sahiplerinden "dolu" tedbiri

İSTANBUL - İstanbul başta olmak üzere birçok il için şiddetli yağış ve dolu uyarısının ardından vatandaşlar araçlarının zarar görmemesi için ilginç tedbirler almaya başladı.

"Uyuşturucu hepimizin ortak meselesi"

AĞRI - ​26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yapan Yeşilay Ağrı Şube Başkanı, uyuşturucu ile mücadelede herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirtti.

"ABD'nin uluslararası alanda itibarı gitmiştir"

TAHRAN - İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Bugün ABD'nin uluslararası alanda itibarı gitmiştir. 2-3 ülkenin dışında ABD'nin uluslararası yasalara uygun hareket ettiğini söyleyen olmaz." dedi.

Yapıcıoğlu, partisine geri döndü
Yapıcıoğlu, partisine geri döndü

DİYARBAKIR - Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı olmak için HÜDA PAR Genel Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa eden Zekeriya Yapıcıoğlu, partisine geri döndü.

"Türkiye toplumu HÜDA PAR'ın söylemlerine sahip çıkmıştır"

HABER MERKEZİ - HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, seçim sonuçlarına ilişkin, "Türkiye toplumu HÜDA PAR'ın, 'Önce insan öncelik adalet' söylemlerine sahip çıkmış, memleketin dört bir yanından HÜDA PAR'A yönelik her ilden oylar akmaya başlamıştır." dedi. r