Elazığ'da suçüstü yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Elazığ'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcısı bir şahıs, sokak aralarında uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da suçüstü yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Advert

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcısının yapılan üst aramasında, esrar maddesi ve uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltı işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen G.S. (43) adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 18 Ocak 2022 günü Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında; torbacı olarak tabir edilen sokak satıcısı, G.S. (43) isimli şüpheli şahıs, ilimiz merkezinde ara sokaklarında uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan üst aramasında, 1 paket içerisinde 1 gr esrar maddesi ile 2 adet lyrica hap ele geçirilmiştir.
Uyuşturucu madde satıcılığı suçundan 19 Ocak 2022 günü adli mercilere sevk edilen G.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, şüpheliden uyuşturucu madde temin eden 4 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi. (İLKHA)

Advert

Paylaş: