Elazığ`da Hırsızlık Tırmanışta

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü`nün yaptığı açıklamalarda;

Elazığ`da Hırsızlık Tırmanışta

Advert

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü`nün yaptığı açıklamalarda;

"Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ilimiz İcadiye mahallesinde 14.11.2017 tarihinde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında piyasa değeri 6.810 TL olan 674 paket sigarayı çalan şahıs, yapılan çalışmalar neticesinde olaydan hemen sonra ekiplerimizce yakalanmıştır. Uygulamada ele geçirilen sigaralar işyeri sahibine teslim edilmiş olup şüpheli şahıs 15.11.2017 günü mevcutlu olarak adli mercilere sevk edilecektir. 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince 14.11.2017 tarihinde gerçekleştirilen motorize devriye görevi ifasında ilimiz Mustafapaşa mahallesinde bir işyerinin kepenk demirlerini kesmeye çalışan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların olayda kullandıkları demir kesme makasını da aynı mahallede bulunan cami inşaatından çaldıkları tespit edilmiş olup işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edilmişlerdir"

denildi.

Elazığ`da hırsızlık vakaları her geçen gün arttığı gözlenmekte. Özellikle çıkarılan af niteliğindeki  yasalar nedeniyle hırsızlar bir kapıdan yakalanırken diğer kapıdan salınmaları halkı tedirgin etmektedir. Yetkililerin bu konuda gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir. 

Advert

Paylaş: