Kızının 15'inci ameliyatı başarılı geçen baba, hayırseverlere teşekkür etti

​14 kez ameliyat olan ancak tümünün başarısız geçtiği Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ikamet eden Esra Çiftçi için Elazığ ve Kovancılar Umut Kervanı yardım kampanyası başlattı. Çiftçi, 15'inci ameliyatta sağlığına kavuştu.

Kızının 15'inci ameliyatı başarılı geçen baba, hayırseverlere teşekkür etti

Advert

Kovancılar İlçesinde yaşayan ve 2011'dan beri hasta olan Esra Çİftçi, 14 defa ameliyat olmasına rağmen hastalığından kurtulamadı. 15'inci ameliyat için istenen 65 bin TL'yi karşılayacak gücü olmayan baba Bülent Çiftçi, İLKHA (İLKE HABER AJANSI) aracılığıyla sesini duyurmuştu.
Baba ve kızın feryadına Elazığ ve Kovancılar Umut Kervanı bu çağrıya sessiz kalmayarak kampanya başlatmıştı. Kampanya neticesinde hayırseverlerden toplanan para, 65 bin TL'ye ulaşamayınca meblağın geri kalanını, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun bizzat üstlendikleri ifade edildi. Bunun üzerine Esra Çiftçi'nin Denizli'de ameliyat olduğu belirtildi.
Kızının 15'inci ameliyatı başarılı geçen baba, hayırseverlere teşekkür etti
Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen Esra Çiftçi, duygularını şöyle dile getirdi:
 
14 defa ameliyat oldum. Hiç biri başarılı geçmedi. Elazığ ve Kovancılar Umut Kervan'ı sesimizi duydu. 15'inci ameliyattan sonuç aldık. Tedavi sürecim şu an devam ediyor. Hayır sahiplerine ve Umut Kervanına çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
 
İLKHA aracılığı ile seslerini duyurduklarını söyleyen baba Bülent Çiftçi, "Kızım 14 Ameliyat geçirdi. Ama başarılı olmadı. Çaresiz kaldım. 15'inci ameliyat için hastaneye başvurduğumuzda bizden 75 bin TL ameliyat masrafı istediler. Maddi durumumuz olmamasından dolayı, hayırseverlerden yardım talep etmek için İlke Haber Ajansı'na başvurduk. Mağduriyetimizi dile getirdim. Hayırseverlerimiz, Allah razı olsun, duyarlı davrandılar. Bizi mağdur etmediler. Elazığ ve Kovancılar Umut Kervanı sesimizi duyurdu. Umut Kervanı, Kaymakamlık ve Belediye Başkanı bize el attılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum, hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi.
Kızının 15'inci ameliyatı başarılı geçen baba, hayırseverlere teşekkür etti
Elazığ Umut Kervanı olarak yardım kampanyası başlattıklarını hatırlatan Elazığ Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Nihat Bakşi hayırseverlere teşekkür ederek şöyle konuştu:
 
Baba Bülent Çiftçi, kızının tedavisi için birçok şehir gezmiş, birçok sıkıntılara katlanmıştır. Hayırsever ve akrabalarının yardımıyla kızını 14 defa ameliyat ettirmiş. Bunların tümünden neticede alamamış. 14'üncü ameliyatta 59 bin TL masraf yapmış. Biz, Elazığ Umut Kervanı olarak yardım kampanyası başlattık. Yaptığımız kampanya neticesinde, Allah, hayırsever kardeşlerimizden razı olsun, duyarlı davrandılar. Bizlere vermiş oldukları yardımları bizler de aileye teslim ettik. Bu kampanya devam ettiği esnada Allah razı olsun Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu duruma sessiz kalmadılar. Kızımızın ameliyat masraflarına katkıda bulundular. Kızımızın 15'inci ameliyatı başarılı geçti. Tedavi süreci devam etmektedir.
Hayırseverlere teşekkür eden Bakşi, "Bizler Umut Kervanı olarak Kovancılar Belediye Başkanına, Kovancılar Kaymakamına ve Elazığ Valisi Erkaya Yırık'a çok teşekkür ederiz. 65 bin TL'lik ameliyat masrafını karşılamak için hayırseverler seferber oldular. Rabbim, maddi ve manevi olarak sahip çıkan tüm hayırseverlerden razı olsun. Rabbim, tekrardan şifa versin inşallah" dedi.
Kızının 15'inci ameliyatı başarılı geçen baba, hayırseverlere teşekkür etti
Kovancılar Umut Kervanı Temsilcisi Resul Yıldırım şunları ifade etti:
 
Bülent Çiftçi kardeşimiz, Ramazan ayının başlarında bizlere müracaat etti. Ramazan ayı içerisinde Kovancılar Umut Kervanı olarak ailemize hem nakdi hem de gıda yardımında bulunduk. Bu ailenin gerçekten büyük bir sıkıntısı vardı. 15'inci ameliyat içinde yardıma ihtiyaçları olduğunu söylediler. Biz de yardım için kampanya başlattık. Tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. 15'inci ameliyat elhamdülillah başarılı geçti. Biz bugün geldik, ailemizi ziyaret ettik. Allah'a şükür kızımızın durumu iyiye gidiyor. Tedavisi devam ediyor.
Kızın babası, annesi ve ev halkının gayet sevinçli olduklarını dile getiren Yıldırım, "Bu mutluluğa sebep olan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun" dedi. (İLKHA)
 

Advert

Paylaş: