Elâzığ'da iki farklı zincirleme kaza

​Elazığ'da meydana gelen iki faklı zincirleme kazada 8 araçta maddi hasar meydana geldi. Her iki kazada da ölen veya yaralanan olmadı.

Elâzığ'da iki farklı zincirleme kaza

Advert

Birinci kaza, Cahit Dalokay Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 12.00 sıralarında 33 AL 898 plakalı otomobil, yol çalışması nedeniyle ani fren yaptı. Fren yapmasıyla arkasından gelen 3 araç birbirine çaptı.

Kazada 23 FD 982 plakalı otomobil kullanılamaz hale gelirken diğer 3 araçta da maddi hasar meydana geldi.

Kazanın görgü tanıkları, yol çalışması nedeniyle sabah saatlerinden bu yana zincirleme kazayla birlikte 4. kazanın meydana geldiğini söylediler.

Zincirleme kazada can kaybı yaşanmazken bir araç hurdaya döndü. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesi ile yol trafiğe açıldı.  

İkinci kaza ise şehir merkezine bağlı Mustafa Temizer Parkı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle kazaya neden oldu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken 4 araçta da maddi hasar meydana geldi.  

Haber verilmesi üzerine kaza yerine trafik ekipleri sevk edildi. Ekiplerinin incelemesinin ardından hasarlı araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı tekrar sağlandı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

 
 
 

Advert

Paylaş: