LGS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

Elazığ Belediyesi 20 Haziran günü, birinci oturumu 09.30’da, ikinci oturumu 11.30’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

LGS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

Advert

Elazığ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “20 Haziran günü yapılacak LGS sınavına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacıyla 08.00-16.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi otobüsleri tarafından ulaşım hizmeti ücretsiz sunulacaktır. Ücretsiz ulaşım hizmetinden öğrenciler, veliler ve sınav görevlileri yararlanacaktır.” denildi.

Açıklamada ayrıca Korona virüs tedbirleri kapsamında 20 Haziran Cumartesi günü uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına karşın öğrencilerin ulaşım noktasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarının tam kapasiteyle çalışacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak LGS'ye katılacak adaylara başarı temennisinde bulunarak, “Sınava katılacak öğrencilerimiz için Belediye otobüslerimiz tarafından ulaşım hizmeti tam kapasiteyle, ücretsiz olarak sunulacaktır. Tüm öğrencilerimize emeklerinin, alın terlerinin karşılığını almaları temennisiyle, başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Advert

Paylaş: