Kovancılar HDP İlçe başkanı ilişki yaşadığı kadının oğlu tarafından bıçaklandı

Elazığ'ın Kovancılar HDP İlçe Başkanı Resul Ülker'in, dul bir kadınla gayrı meşru ilişki yaşadığı sırada, kadının oğlu tarafından bıçaklandığı ileri sürüldü.

Kovancılar HDP İlçe başkanı ilişki yaşadığı kadının oğlu tarafından bıçaklandı

Advert

Geçtiğimiz günlerde bıçaklanan HDP Kovancılar İlçe Başkanı Resul Ülker'in bıçaklanma nedeninin "gayrı meşru ilişki" olduğu ortaya çıktı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, 29 Eylül akşamı Kovancılar ilçesi Ekinözü (Habap) köyünde, bir düğünden çıkan 65 yaşındaki HDP'li Ülker, dul bir kadın olan P.K.'nin evine giderek kadınla "gayrı meşru bir ilişki" yaşadı.

Ülker ve annesini evde uygunsuz bir vaziyette bulan oğul S.K (16), gördüğü vaziyet karşısında Ülker'i bıçakladı. P.K’nin, oğlu S.K'yi yatıştırmaya çalışmasını fırsat bilerek olay yerinden kaçan HDP'li Ülker, yapmış olduğu gayr-i meşru fiilini gizlemek için, köy muhtarını çağırıp "kendi evinin önünde bıçaklanmış" rolü yaparak "Yüzü maskeli kişiler tarafından bıçaklandığını” söyledi ve hastaneye kaldırılmasını istedi.

Oğluna ve kendisine, HDP'li Ülker’in ailesi ve akrabaları tarafından zarar verilmesinden korkan P.K, durumu kolluk kuvvetlerine bildirdi.

P.K, bunun üzerine koruma altına alınırken oğul S.K'nin gözaltına alındıktan sonra tutuklandığı ve Elazığ Çocuk Islah Evi'ne sevk edildiği belirtildi.

S.K tarafından bıçaklanan Ülker'in 65 yaşında olup, evli ve 2'si erkek 6 çocuk babası olduğu, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

KAYNAK : ANADOLU AJANSI, İLKE HABER AJANSI

 



 

Advert

Paylaş: